Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termometru frontal non contact cu IR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

145 €
Brand
EXTECH IR200
Pe stoc
Nu
Descriere
Extech IR200: Termometru frontal cu infrarosu, fara contact
Ideal pentru detectarea rapida a temperaturii ridicate a corpului

IR200 este ideal pentru screeningul rapid al persoanelor, pentru cresterea temperaturii pielii. Acest termometru cu infrarosu are un design non contact care elimina necesitatea inlocuirii sondelor si a altor consumabile.

IR200 este un termometru precis, la 0,5 F (0,3 C) cu o rezolutie de 0,1 F / C atunci cand se masoara temperatura pielii intre 89,6 F si 108,5 F (32,0 C pana la 42,5 C).

Alarma reglabila avertizeaza utilizatorul vizual si auditiv atunci cand temperatura depaseste limita programata.

Distanta optima de masurare de la 5 la 15 cm la 1,9 in 5 pana la 5,9 inci.

Mutati comutatorul functiei Corp / suprafata in pozitia Suprafata pentru masuratori ale temperaturii suprafetei fara contact de la 32 F la 140 F (0,0 C la 60,0 C). Cu un raspuns rapid de doar 0,5 secunde, utilizatorii pot apasa pur si simplu declansatorul si citi temperatura pe ecranul LCD mare retroiluminat.

Memoria stocheaza pana la 32 de citiri pentru a fi retinute usor.

Livrat complet cu 2 baterii AA (1.5V) si husa.

Nota: Acest termometru este destinat screeningului persoanelor sau monitorizarii unei persoane cu privire la temperaturile potentiale ridicate ale pielii. Nu este un substitut pentru un termometru clinic. Utilizati intotdeauna un termometru clinic atunci cand sunt necesare masuratori de temperatura corporala de inalta precizie

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dKMUHfLv84g" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura